Feromonai: ką reikia žinoti apie juos?

Estimated read time 5 min read

Tikriausiai apie feromonus yra girdėjęs ne vienas, tai toks cheminis junginys, kuris padeda kiekvienam išlaikyti savitumą, kuris kaip ir nėra matomas, tačiau jaučiamas labai stipriai. Tačiau kartais tam reikia ir papildomų priemonių, kurie padėtų pabrėžti feromonus dar labiau. Puiku yra tai, kad šiais laikais jų pasirinkimas yra labai didelis ir kiekvienas gali pasirinkti pagal savo poreikius. O jeigu esate dar iš tų, kurie turi nedaug informacijos apie juos, šis straipsnis yra kaip tik jums, nes apie juos papasakosime kiek daugiau ir galėsime suteikti pagrindinę reikiamą informaciją.

Kam gali tikti feromonas?

Puiku yra tai, kad feromonai gali būti universalūs, todėl jie tinka:

  • Moterims – jie itin pabrėžia jų moteriškumą, seksualumą ir retas vyras gali tam atsispirti. Aišku, labai svarbu pabrėžti tai, kad jei norima gauti kaip įmanoma geresnį rezultatą, feromonai turi būti kaip įmanoma kokybiškesni. Puiku yra ir tai, kad juos naudoti yra paprasta, nes jie gali būti purškiami kaip kvepalai, todėl tikrai nekyla įvairių problemų juos naudojant.
  • Vyrams. Nors jie yra kiek labiau skeptiški į tokius dalykus, tačiau tie, kurie pabando juos paprastai nebegali nustoti jų naudoti, nes mato kuo puikiausius rezultatus. Tad jie įgauna kur kas daugiau vyriškumo, o tai automatiškai duoda kur kas daugiau pasitikėjimo savimi, kas leidžia moterims patikti dar labiau. 

Kur galima juos įsigyti?

Puiku yra tai, kad feromonus galima įsigyti visai paprastai ir tam net nereikia išeiti iš namų. Feromonai yra parduodami internetu, todėl kiekvienas turi paprastą galimybę prie jų prieiti. Dar labai svarbu paminėti tai, kad juos pirkti internetu, o ne fizinėse parduotuvėse apsimoka kur kas labiau, nes taip galima rinktis iš kur kas didesnio asortimento, galima palyginti kainas skirtingose vietose ir taip įsigyti sau palankesnį variantą. Taip pat juos įsigyjant tokiu būdu galima atrasti nemažai nuolaidų, kurios leis įsigyti jį dar palankesnėmis kainomis.

Kiek reikės sumokėti?

Kaip ir minėjome anksčiau, feromonų pasirinkimas rinkoje yra pakankamai didelis, todėl vienos kainos, kurią reikės sumokėti už juos tikrai negalime pasakyti. Tačiau gera žinia yra ta, kad kainos tikrai nėra didelės ir patį kokybiškiausią produktą galima nusipirkti už pakankamai gerą kainą. Aišku, jeigu norite sutaupyti šiuo atveju to daryti nereikia, nes feromonai gali kainuoti ir kelis eurus, tačiau jie gali būti ne itin kokybiški ir nesuteikti tokio rezultato, kokio norite. Todėl verta rinktis kiek brangesnes prekes, kad būtų kuo didesnė kokybė.